«Έφυγε» ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος!



Πέρασε το Πάσχα... την προηγούμενη εβδομάδα σας έγραψα μόνο για τις Μέλισσες! Αυτή τη φορά όλο και κάτι παραπάνω θα κάνω!

Δυστυχώς ξεκινάω με μια πολύ άσχημη είδηση που έμαθα σήμερα το πρωι από το ραδιόφωνο. Πέθανε δυστυχώς ο Δημήτρης Μητροπάνος τις πρώτες πρωινές ώρες.
Φυσικά σε λίγα λεπτά το έμαθε όλη η Ελλάδα. Μεγάλη η απώλεια για έναν άνθρωπο πρέσβη του γνήσιου λαικού τραγουδιού. Από τους τελευταίους της γενιάς του, μικρός σε ηλικία, μόλις 64 ετών. Έπαθε έμφραγμα τα ξημερώματα, μεταφέρθηκε στο "Υγεία" αλλά τελικά κατέληξε από πνευμονικό οίδημα.

Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ από τους πιστούς ακροατές του. Αλλά σίγουρα είχα στο μυαλό μου το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι και το γεγονός οτι ήταν "σχολείο" για κάθε λαικό καλλιτέχνη που ακολούθησε μέχρι και σήμερα.

Όλα τα sites πανελληνίως έχουν αφιερώσει τουλάχιστον ένα άρθρο για τον ξαφνικό αυτό χαμό. Tα social networks έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα συμπαράστασης και πόνου. Στο Twitter μάλιστα λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του, έγινε worldwide trend!

Το αγαπημένο μου τραγούδι του...


Μπορεί να ήπιε "ένα ποτήρι θάνατο", αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα από τα τραγούδια του στη συνείδηση του κόσμου. Καλό ταξίδι...!




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου